Een opleiding in Gent om trots op te zijn

Opzoek naar een opleiding in Gent?

Ben je opzoek naar een opleiding in Gent? Dan moet je niet langer meer zoeken want Arteveldehogeschool is de perfecte oplossing voor jou. Arteveldehogeschool biedt eerst en vooral 173 verschillende opleidingen aan. Voor bijna iedereen is er dus wel een opleiding te vinden. Daarnaast heeft een opleiding aan Arteveldehogeschool nog veel andere voordelen.

Focus op praktijk in al onze opleidingen.

Leer je niet graag vanbuiten? Dan is een opleiding aan onze hogeschool ideaal voor jou. Arteveldehogeschool richt zich immers niet alleen op theoretische vakken, maar gaat zich ook verdiepen in de praktijkvakken. Ook focust Arteveldehogeschool zich op teamwork. Je zal dus vaak samenzitten met klasgenoten om te werken aan verschillende groepsopdrachten. Dit zorgt ervoor, samen met de vele uren begeleide stage, dat je perfect bent voorbereid om direct in jouw sector te werken.

Onze trajectcoach.

Heb je hulp nodig bij het maken van een planning of vragen omtrent jouw studiekeuze? Ook hier is Arteveldehogeschool op voorzien. Elke student wordt namelijk opgevolgd door een trajectcoach. Bij hem/haar kan je met al jouw vragen terecht. Gedurende heel je opleiding word je dus opgevolgd en begeleid. Zelfs tijdens de lockdown door COVID-19 konden we blijven rekenen op de hulp van onze trajectcoach. De trajectcoach was voor veel studenten een reddende engel in deze moeilijke tijden. Een echte luxe als je het mij vraagt!

Personaliseer jouw opleiding in Gent.

Doorheen de jaren krijg je bij Arteveldehogeschool de opportuniteit om je te verdiepen in bepaalde vakken. Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende keuzevakken, waardoor jouw opleiding ietsje verandert tegenover die van je medestudenten. Op deze manier maak je jouw opleiding en diploma uniek.

Waarom koos ik voor een opleiding aan Arteveldehogeschool in Gent ?

Wat ga ik verder studeren? In 2019 moest ik deze onmogelijke keuze maken. Ik wist totaal niet wat ik wou studeren. Maar 1 ding stond vast, ik zou in Gent studeren aan Arteveldehogeschool. Uiteindelijk koos ik voor de bachelor Event & Project Management. Er waren verschillende redenen waarom ik koos voor te studeren aan Arteveldehogeschool.

Stage verzekerd in elke richting.

Zoals je hierboven wellicht al gelezen hebt, krijg je bij Arteveldehogeschool de kans om fysieke ervaring op te doen tijdens de vele uren stage. Je zal gedurende een bepaalde periode bij een onderneming aan de slag gaan als stagiair. Dit is, als je het mij vraagt, een van de grootste voordelen aan een hogeschool. Je kan hierna quasi zonder problemen te werk in jouw sector.

Vrienden voor het leven.

Door de vele uren die je doorbrengt in kleine klasgroepen, veranderen klasgenoten al snel in goeie vrienden. Daarnaast werk je voor verschillende vakken aan groepswerken, waardoor je al snel heel jouw klasgroep kent. Je zal dus al sneller buiten school afspreken met medestudenten om eentje te gaan drinken of om samen te gaan studeren. Aan Arteveldehogeschool maak je dus zeker en vast vrienden voor het leven!

Als je nog twijfelt tussen waar en wat je wilt studeren, kan ik met volle overtuigen vertellen dat Arteveldehogeschool een goede keuze is. Laat je vooral niet beïnvloeden door je omgeving en kies waar jij jou het beste bij voelt. Ben je overtuigd na het lezen van mijn blog, schrijf je dan nu in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *