Top 5: populairste eventlocaties in Gent.

Eventlocatie Gent - Dit is de voorkant van De oude vismijn

Hé jij, ben jij een toekomstig eventmanager of ben je gewoon benieuwd om de populairste eventlocaties van Gent te leren kennen? Wel, dan is dit blogartikel zeker iets voor jou! Laten we snel een kijkje nemen naar de top 5 populairste eventlocaties in Gent!

1: Flanders Expo

Nummer 1 zal je ongetwijfeld wel kennen, Flanders Expo. Met zijn 8 eventhallen en 54.000 m² plaats is dit de grootste eventlocatie in Gent. Naast de eventhallen zijn er ook meeting centers, foyers en studio’s waar je gebruik kan van maken voor jouw event! Misschien zal je wel al enkele events hebben bijgewoond in Flanders Expo. Enkele events die op deze locatie al hebben plaatsgevonden zijn: de Horecabeurs, FACTS en de Foute Party van Q-music!

Flanders Expo (n.d). Flanders Expo [Foto]. Geraadpleegd van https://www.flandersexpo.be/

2: De oude vismijn

Nummer 2 in de top 5 van de populairste eventlocaties in Gent is De Oude Vismijn. Deze locatie ligt midden in het centrum met uitzicht op de Leie. Deze eventlocatie beschikt over 4 mooie ruimtes die je voor elk soort event kan gebruiken. Je kan er trouwen, bedrijfsfeesten of congressen organiseren. Wat ook een pluspunt is aan deze locatie in Gent, de meest bruisende stad van Vlaanderen, je kan er naast evenementen ook verschillende andere activiteiten plannen. Er valt namelijk altijd wel iets te beleven!

3: De Ghelamco Arena

Eventlocatie nummer 3 is de Ghelamco Arena. Die zal je waarschijnlijk wel kennen als het voetbalstadion van de voetbalploeg KAA GENT. Maar wist je dat er ook events kunnen worden georganiseerd? Bedrijfsfeesten, congressen, teambuildings en zelfs concerten kunnen hier georganiseerd worden. Denk maar aan Niels Destadsbader die daar van plan is om ‘Het dak eraf’ te spelen!

Pinterest. (n.d.). Ghelamco Arena [Foto]. Retrieved from https://www.pinterest.ca/pin/337910778272133647/

4: Cocteau

Nummer 4 in het rijtje van populaire eventlocaties in Gent is Cocteau, een feestzaal midden in het centrum van Gent. Deze locatie is geschikt voor zowel kleine als grote events. Wil je graag ook iets buiten organiseren? Dat kan op hun binnenkoer! Door het unieke interieur maakt het jouw evenement nog specialer! De locatie is geschikt voor elk soort event, zoals een trouwfeest, een babyborrel, een verjaardagfeest of een bedrijfsfeest. Alles is mogelijk!

Salino. (n.d.). Cocteau [Foto]. Geraadpleegd van https://www.salino.be/nl/879-cocteau/

5: ICC Gent

De vijfde en laatste eventlocatie in Gent is het ICC. Deze eventlocatie kan je vinden in het Citadelpark. Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar met zowel de bus, als de fiets, de trein en ook met de auto, want er is een ruime parking voorzien. Deze eventlocatie heeft 15 zalen die je voor allerlei soorten events kan gebruiken. Bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, tentoonstellingen, beurzen en nog zoveel meer! Ook zijn er tal van voorzieningen aanwezig zoals gratis wifi, catering, tijdelijk personeel en verschillende audiovisuele technieken waar je gebruik van kan maken.

Nog meer eventlocaties in Gent?

Kan je maar niet genoeg krijgen van het bekijken van eventlocaties in, en rond Gent? Check dan zeker deze website! https://www.houseofevents.com/nl/eventlocaties/oost-vlaanderen

Of wil je graag uniekere locaties bekijken? Klik eens op deze link: https://officemanagementstuderen.gent/2021/03/16/5-unieke-eventlocaties-gent/

Ben je net zoals ik super geïnteresseerd in events en heb je nog geen studierichting gekozen? Dan raad ik je zeker aan om eens te klikken op onderstaande knop! Hier krijg je meer informatie over de opleiding Event- en Projectmanagement, en ik verzeker je… met deze weetjes sta je al een grote stap vooruit in je opleiding!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *