5 beste apps voor jouw Instagram feed

Wie wil nu geen leuke beleving geven aan zijn of haar Instagram feed? En daarbij nog professioneel over komen? Wat een totaalpakket! Met deze 5 apps kan dit allemaal met enkele simpele stappen! De apps die hier voorgesteld worden, zijn gratis verkrijgbaar in de appstore.

VSCO – Mijn meest gebruikte app

VSCO, deze gratis app geeft de keuze uit een tal van filters om op jouw foto te plaatsen. Naast het ruime aanbod filters, geeft deze app nog heel wat andere opties. Dit zijn tools zoals belichting, contrast, verzadiging, witbalans, huidtint, verscherpen … en nog zoveel meer! De stappen van de bewerking kan je kopiëren en plaatsen op andere foto’s. Zo blijven de foto’s in hetzelfde thema en ziet de feed er aantrekkelijker uit.

PicsArt – Onmisbaar voor ontwerpers

PiscArt is een app die zowel foto’s al videos kan bewerken. Dit is een creatief platform die al beschikt over verscheidene templates die instapklaar kunnen gebruikt worden. Men kan collages maken via voorgestelde opties of met de vrije hand, frames rond foto’s plaatsen, stickers of tekst toevoegen, layers plaatsen… De app beperkt zich niet enkel tot enkele filters maar, laat de gebruiker de vrije ruimte om te experimenteren met foto’s.

De achtergrond is volledig weggewerkt om de aandacht bij de bandjes te houden.
De kleur van het poeder is veranderd met aandacht naar de kleine beetjes poeder op de schouder. Toch is het lichaam kunnen hetzelfde kleur blijven.

Facetune 2 – Aandacht voor detail

De app Facetune 2 wordt gebruikt om de foto te retoucheren of verbeteren. Iedereen heeft al eens een puistje dat hij of zij liever niet op de foto heeft staan. De tools van Facetune 2 kan imperfecties bedekken, wit nog witter maken en detail geven aan bepaalde objecten door er even over te vegen met de vinger. Heb je de perfecte foto maar, jammer genoeg loopt een persoon op de achtergrond? Ook dit kan Facetune 2 weghalen door de patch tool.

De nagellak die op de eerste foto voor een deel weg was is aangevuld bij de bewerkte foto. De bandjes worden meer in de kijker gezet omdat er met de “detail-tool” is over gegaan.

Vind je het niet erg om iets te betalen voor enkele tools? Ga je graag een stap verder? Bekijk dan zeker dit artikel.

Snapseed – Gevoel geven

Snapseed geeft een enorm level van controle over het bewerken van een foto. Is jouw Instagram feed een bepaalde sfeer? Eerder een warm of koud gevoel? Is de foto te donker of te licht of bepaalde plekken? Snapseed maakt het mogelijk om de kleinste details te veranderen tot een mooi geheel. De app laat de gebruiker de keuze om te kiezen waar en hoe deze aanpassingen kunnen gebeuren.

De persoon op de voorgrond is donkerder gemaakt en er is meer detail gegeven aan de achtergrond. Ook is dit een meer “tropische sfeer” gegeven door het blauw nog blauwer te maken en het groen een donkerder groen.

Later – Instagram feed planner

Om een aangename Instagram feed te verkrijgen, zit er een volledig denkproces aan verbonden. De app Later helpt bij het plannen en beheren van het gekozen account.

Om de Instagram feed er niet te druk te laten uitzien, helpt Later met foto’s te verslepen in een rooster, zonder deze al de posten. Zo kan je spelen met de volgorde. Bij elke foto is er de mogelijkheid om op voorhand bijpassend tekst of hashtags te verzinnen. De gebruiker kan een tijd instellen wanneer de foto direct op Instagram word geplaatst.

Heb je graag meer keuze uit andere plannerapps? Hier staan er nog enkele opgesomd.


……….
………..
……………

Een aantrekkelijke Instagram feed brengt heel wat marketing met zich mee. Er wordt dus stap voor stap over nagedacht. Weet jij ook graag meer over hoe dit nu allemaal in elkaar zit? Neem zeker een kijkje op deze website!

…….;.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *