Kiezen voor Eventmanagement Gent?

Eventmanagement Gent

Eventmanagement Gent, sta jij dit jaar voor de grote keuze om de perfecte studie te kiezen die het beste bij jou past, en ben jij terechtgekomen bij event-en projectmanagement dan ben je hier aan het juiste adres. Met deze blog wil ik de focus leggen op officemanagement met afstudeerrichting event-en projectmanagement maar ook de voordelen geven van in Gent te studeren.

Docenten uit de eventwereld bij eventmanagement Gent

Tijdens de opleiding event-en projectmanagement zal je verschillende docenten hebben die jouw verschillende olods of beter bekend als vakken zullen geven. Veel van deze docenten zijn zelf actief in de evenementenwereld en weten alle kneepjes van het vak als geen ander. Het voordeel aan dit is dat je altijd up-to- date blijft met de nieuwste eventtrends doordat ze deze zelf gebruiken.

In die 3 jaar zal je ook veel verschillende gastcolleges bijwonen waar je veel uit zult leren. Allemaal personen die in connectie staan met de event- of bedrijfswereld die hun eigen ervaringen zullen toelichten. Tijdens deze sessies zal jouw kennis van de eventwereld zeker en vast openbloeien door al de gedeelde ervaringen van deze sprekers.

Gastcollege met Peter Van De Veire georganiseerd door twee derdejaars event-en projectmanagement studenten.

Eventmanagement Gent “Be creative”

Ben jij iemand die zeer creatief is of juist helemaal niet? Niet getreurd want dan is eventmanagement Gent zeker en vast ook iets voor jou! Tijdens jouw loopbaan van eventmanagement kom je veel in contact met vakken om jouw creativiteit uit te breiden of te ontwikkelen. Ieder van ons heeft een creatief kantje in zich zonder dat hij of zij het zelf beseft.

Creativiteit zit in de kleinste dingen en zal je zeker ontdekken in het vak creative lab waar je jouw creatieve skills leert ontdekken en uitbreiden. Jouw creatieve skills zal je ook kunnen gebruiken tijdens Photoshop en Indesign die je aan het einde zowel vanbinnen als vanbuiten zal kennen. Deze 2 programma’s zal je zeker en vast kunnen gebruiken in jouw carrière als toekomstige eventmanager.

Jouw creativiteit zal je ook kunnen gebruiken of ontwikkelen wanneer je de kans krijgt in het tweede en derde jaar om zelf een evenement op poten te zetten naar keuze. Hierbij kan je jouw creativiteit de vrije loop geven.

Teamwork makes the dreamwork

In deze driejarige opleiding eventmanagement zal je veel moeten samenwerken voor verschillende opdrachten en vakken. Tijdens deze groepswerken leer je je teamgenoten beter kennen en ontstaan er vriendschappen voor het leven, doordat je elkaar zijn sterktes en zwaktes leert kennen. Je leert veel personen kennen met verschillende interesses, maar één ding is zeker ze hebben allemaal één zelfde doel dat ze willen nastreven en dat is in de eventsector terechtkomen.

De studentenstad Gent

Iedereen kent Gent als een bruisende stad voor studenten. Gent heeft heel veel voordelen voor studenten en Gent heeft zowat alles te bieden. De leukste restaurants kan je terugvinden in het centrum van Gent zoals velen wel weten is restaurant de Kastart zeer gekend bij studenten voor zijn spaghetti. Niet enkel beschikt Gent over verschillende restaurants, maar ook over veel uitgaansmogelijkheden zoals de Overpoort.

De Overpoort is een straat vol studentencafés die allerlei verschillende muzieksoorten hebben, van techno tot Nederlandse hiphop. Gent heeft ook heel veel verschillende parken waar veel studenten samen komen om gezellig te picknicken met andere medestudenten. In de stad kan je ook genieten van de rust zoals in de bibliotheek De Krook. Voor degene die niet uit Gent afkomstig zijn en toch wat cultuur willen opsnuiven kunnen ze genieten van de Korenmarkt, Graslei en nog zoveel andere mooie plaatsen.

De Korenmarkt gelegen in de bruisende studentenstad Gent.

Dit was mijn blog over waarom kiezen voor Eventmanagement in Gent. Ben jij helemaal overtuigd om Eventmanagement in Gent te studeren? Neem dan snel een kijkje op deze website voor meer informatie over deze richting.

Wil jij graag de 5 eigenschappen van een Event manager te weten komen klik dan hier.

Benieuwd waar andere studenten van Officemanagement aan de Arteveldehogeschool blogs over schrijven? Klik dan op deze link!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *