Hotspots Gent die je niet wilt missen

Hotspot Gent

Ben je een nieuwe student in Gent en ben je opzoek naar leuke plekjes? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze hotspots in Gent! Ik vertel je wat meer over leuke Foodspots, bezienswaardigheden en ontspanningplaatsen. 

Top 3 food hotspots Gent

Frites Atelier

Fan van de bekende kok Sergio Herman? Dan moet je de frites atelier van Sergio Herman toch gezien hebben. Hier draait het om kwaliteit, niet te vettig maar knapperig. Niets gaat boven een lekker pak friet met een lekkere saus. Dus waarom niet een topchef zijn frites atelier bezoeken.

Yammi Yammi

Zin in sushi maar geen zin om hier heel veel geld aan te geven? Dan is de Yammi Yammi het antwoord op uw vraag!  Het is een all you can eat restaurant waar je drie uur lang van verschillende Japanse gerechten kan genieten, met dessert inbegrepen. En als dat nog niet genoeg is kan je als student genieten van 10% korting met je studentenkaart. Dit is een hotspot in Gent die je toch echt eens moet geproefd hebben.

Kastard

Denk jij al de lekkerste spaghetti geproefd te hebben? Denk daar maar nog eens goed over na, nadat je deze hotspot in Gent hebt bezocht. De beroemde spaghetti kastard overwint al je verwachtingen. Het 30 jarige oude recept met een saus die je nog nooit hebt geproefd. Maar geloof mij, je zal ze niet snel vergeten. 

Dorst na al dat lekkere eten? Hier zijn 10 coctailbars in Gent die je eens kan uitproberen: https://www.elle.be/nl/177840-5-favoriete-cocktailbars-gent.html

Bezienswaardigheden Gent

Gravensteen Gent

Het gravensteen is een versterkte waterbucht. Het is de enige overgebleven middeleeuwse burcht in Vlaanderen. Het is een historische hotspot in Gent die je moet gezien hebben. Je kan het kasteel op je eigen tempo bezoeken of met een gids die je een volledige rondleiding geeft.

Boottocht in Gent

Gezellig met vrienden een lekker hapje en drankje op een boot. Kan het leven nog beter? Bij deze hotspot in gent kan je een boot huren met een unieke ervaring doorheen de Leie, als bonus doe je ook nog cultuur op. Even niet hoeven te denken aan al dat studeren, maar op je gemak Gent verkennen. En gelukkig mag je gewoon lekker blijven zitten met een drankje en hapje. 

Ben je nog opzoek naar leuke plekjes waar je kan studeren? Neem dan zeker een kijkje naar dit artikel 

Ontspanningsplaatsen Gent

Kinepolis Gent

Niks is beter dan op je gemak met een grote pot popcorn een film te kijken. Dus waarom niet op een groot scherm? Naar de nieuwste films in de cinema gaan kijken is de defenitie van ontspanning. 

Graslei

Vind je het leuk om in het zonnige weer een gezellige picknick te houden? Dan is de hotspot graslei de perfecte plaats. Hier ben je ook niet alleen maar zal je vast nog veel anderen tegenkomen. De plaats om nog eens te socializen. 

Hotspots al en wel, maar studeren is toch wat telt! https://www.arteveldehogeschool.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *