Handige hr tools voor HR – professionals

Als HR-manager komt u later terecht in grote bedrijven met veel werknemers op het schip, uw taken zullen bestaan uit het managen en controleren van mensen en personeel. Dit betekent dat je een zeer breed takenpakket zal hebben en wat kennis moet hebben over enkele hr digital tools.

Wij willen u daarbij helpen en u laten zien welke hr-tools echt nuttig en belangrijk voor u zullen zijn.

Er zijn veel software op het web die u een handje kan helpen op personeelsgebied en er zijn heel wat programma’ s voor elk gebied in de HR wereld.

Recruitee hr tool

Met de hr-tool, Recruitee, kunnen werknemers worden gevonden en in het bedrijf worden binnengehaald.

U kunt taken automatiseren, het sollicitatie en uw eigen werkdruk beheren met behulp van Recruitee’s toonaangevende automatiseringsmogelijkheden.

Deze e-HRM oplossing maakt het eenvoudig om gegevens uit alle fasen van het wervingsproces samen te voegen, wat resulteert in betere besluitvorming en een hoger slagingspercentage. Resulterend in een hoger slagingspercentage.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Automatiseringsfuncties
  • Voorspelfuncties

Workday HCM

Workday HCM is een programma dat wordt gebruikt voor workforce management en een heleboel andere dingen, de HR-software biedt een heleboel functies die u kunt gebruiken en genieten om uw workflow gemakkelijker te maken.

Monday.com

In Monday.com kunt u gemakkelijk kiezen uit honderden workflows, zodat u als jouw workflow helemaal kunt aanpassen op jouw stijl. De workflows zijn allemaal gevisualiseerd, zodat u, de manager, alles met een paar klikken kunt controleren. Zo kunt u aan de kleuren die u instelt zien wanneer het goed of slecht gaat.

U kunt dit ook gemakkelijk delen tussen alle managers van het bedrijf, zodat ze kunnen zien wie wat doet en hoe goed hij of zij presteert in het productieproces. Monday.com heeft ook een heleboel extra’s, u kunt ook addon’s installeren.

  • gebruisvriendelijk
  • volledig aanpasbaar

Bambee tool

Dit HR-platform verbindt bedrijven met toegewijde HR-managers. De managers doen wat elke interne HR-manager zou kunnen doen, waaronder: werven, aannemen, inwerken, beleid opstellen, relevante wetten en arbeidscodes naleven, records bijhouden en nog veel meer.

Het beste voor:

  • Rekrutering
  • aanwerving
  • onboarding

Slack

De basis: Slack is een bekende hr tool met als doel teams daadwerkelijk plezier te laten beleven aan samenwerken. De interface is eenvoudig te gebruiken omdat het net zo werkt als de chat-apps waar velen al bekend mee zijn. Het is eenvoudig om berichten te versturen, bestanden bij te voegen en zelfs videogesprekken te voeren. Al je communicatie wordt georganiseerd in kanalen, die gebaseerd kunnen zijn op onderwerpen, projecten, teams, afdelingen, … wat je maar wilt.

Slack is vooral nuttig voor HR-functies omdat het kan helpen bij het stroomlijnen van het onboardingproces van werknemers. Breng nieuwe medewerkers op de hoogte, maak ze vertrouwd met de bedrijfscultuur, deel bronnen en beantwoord hun brandende vragen… allemaal in één app.


Zin om vlot te werken met de hr tools ?

Als je als HR in een klein bedrijf gaat werken raden wij je aan om enige kennis te hebben van de digitale wereld, een cursus die je kunt volgen heet toevallig Digital Marketing.

Waar je als HR het beste in jezelf naar boven kan halen door alleen maar deze cursus te volgen!

Ben je nieuwsgierig naar meer? Lees alvast deze blog!

Home

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *