Horecabeurs 2021: 8 culinaire hallen

De vakbeurs voor horeca, grootkeukens en eetwinkels vindt eind 2021 opnieuw plaats in Flanders Expo. Van maandag 21 tot vrijdag 25 november 2021 kan je een bezoekje brengen aan de horecabeurs in Gent. Vorig jaar werd de expositie afgelast vanwege de coronapandemie, maar nu kan de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens weer van start gaan. De beurs bevat verschillende hallen waar je telkens nieuwe (eet)concepten leert kennen.

Wat kan je doen op de horecabeurs 2021?

Topics horecabeurs 2021

Hal 1 & 8: Food & Non Food 🍽️

Hier vind je verschillende soorten producten die de laatste trends met zich meebrengen. In de horecasector gaat het natuurlijk ook niet alleen over eten en drinken, maar ook de middelen die je hiervoor gebruikt. Interesse? Neem zeker een kijkje!

Hal 2: Coffee, Tea & Sweets ☕

Mmmm… geniet jij ook van de heerlijke geur van koffie of brengen de thee aroma’s je tot rust? Als je meer te weten wilt komen over de verschillende soorten koffie -en theemerken en de bijhorende apparatuur, begeleid jezelf richting hal 2.

Hal 3: Hospitality equipment & Technology 📟

Het is belangrijk om up-to-date te blijven met de evolutie van de digitalisering. 10 jaar geleden een horecazaak uitbaten of nu een horecazaak uitbaten? Het kan voor sommigen al een wereld van verschil zijn. bv. Tot voor corona bracht de ober de menu’s tot bij de klanten terwijl de klanten momenteel nog steeds de QR-codes scannen om de menu te kunnen bekijken. In deze hal leer je ook meer over hoe een zaak op een aangename manier kan worden aangekleed en ingericht.

Hal 4: Delivery, Vending & Technology 📦

Deliveroo, Takeaway en Uber Eats zijn de meest gekende delivery bedrijven die langskomen tot bij jou om je bestelling te leveren. De coronapandemie bracht roet in het eten waardoor vele horecazaken overschakelden tot take away. Je komt er meer over te weten in hal 4.  

Hal 5: Kitchen Hardware 👨‍🍳

Hier ontdek je de nieuwe snufjes omtrent keukenmateriaal. Deze hal is voornamelijk interessant voor iedereen die in een (groot)keuken werkt.

Hal 6: Cafe World & Nightlife 🍸

Pintje, Cocktail of een verfrissende cola-zero? In deze hal verdiep je jezelf in de hobby die de meerderheid van ons leuk vind nl. een avondje uit met vrienden richting cafés om nadien eventueel een stapje in de (nacht)wereld te zetten. Deze hal biedt ook een tal van oplossingen omtrent installaties, rookruimtes…

Hal 7: Snack & Fast Food 🍟

Deze hal is de place-to-be voor elke friturist, maar ook voor iedereen die een affiniteit heeft met snacks en fast food.

Op de afbeelding vind je een duidelijk overzicht van nogmaals alle hallen met hun bijhorende topics.

Beursplan (s.d.). Horeca expo [foto]. geraadpleegd op https://www.horecaexpo.be/nl/beursplan/

Extra activiteiten

  • Chef’s place: deze zone is exclusief voor topchefs en sommeliers. Tientallen exposanten zullen hier hun tot in de puntjes uitgewerkte maaltijden, wijnen, tableware… aan jou voorstellen. Ook zijn er masterclasses te volgen. Wil jijzelf deelnemen aan een masterclass of zelf iets tentoonstellen? Meer informatie vind je hier.
  • Masterclasses, seminaries, events, competition & demonstration kitchen… er zijn boordevol activiteiten om te beleven. Ook een uitgebreid programma wordt weergegeven. Zoek zelf op op welke dag jouw favoriete activiteiten waar en wanneer doorgaan op de website.

Flanders Expo is de ideale locatie om een beurs te organiseren. Wil je meer informatie over andere grote en populaire locaties, dan kan je deze interessante blog lezen.

Interesse gekregen in de horecabeurs in november 2021? Registreer je via de website. Lekker eten, nieuwe concepten en vooral heel veel plezier verzekerd! 👍

Ben je benieuwd naar welke exposanten te vinden zijn op de horecabeurs? Op deze webpagina kan je van A tot Z surfen doorheen de exposantenlijst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *