Hoe zelf gelnagels doen

Autumn swirl nails

Je vraagt je waarschijnlijk wel af of je echt zoveel geld moet betalen om elke maand gelnagels te laten doen. Ik zal het je eens vertellen, NEEN! Je kan dit perfect zelf doen! Maar hoe dan? Ik zal je uitleggen hoe!

Nailprep

Het is gemakkelijker dan je denkt. Wat heb je allemaal nodig? Een nagelvijl en een nagelriem verwijderaar. Dit kan je gemakkelijk vinden op bol.com voor een klein prijsje. Hier betaald je max €14 voor!

Je start met je nagelriem naar achter te duwen aan de hand van de bokkenpoot, zo kan je een betere afwerking van je nagels verzorgen. Daarna ga je met de nagelriem knipper je overtollige nagelriem wegdoen, WEES HIERBIJ VOORZICHTIG! Knip niet meer weg dan nodig!

Hierna gebruik je uw nagelvijl om uw nagelplaat een beetje mat te maken, hierdoor gaan je producten meet hechting hebben aan je nagel. Als je al meer ervaring hebt hiermee, kan je een elektrische nagelvijl kopen, dit hoeft natuurlijk niet duur te zijn voor eigen gebruik.

Application

Voor je gelnagels zo goed mogelijk te doen en ze lang erop te kunnen houden, heb je een viertal productjes nodig. Je begint met een dehydrator (ontvetter). Dit verwijdert alle onnodige oliën vanuit je nagels. Daarna gebruik je een primer, dit zorgt dat je basecoat en gel beter vasthechten aan je nagelplaat. Dit laat je zo een tien seconden drogen op je nagel.

Nu begint het grote werk. Hiervoor heb je een UV/Led-lamp nodig zodat de basecoat en gel drogen. Een 48 WATT lamp is voldoende. Je lakt je nagels met de basecoat en laat deze twee minuten in de lamp drogen. Gebruik daarna dissolvant of aceton om de plak laag te verwijderen. Nu begin je met een penseel de gel op je nagels op te bouwen. Leg deze niet te dik. Om een mooie bolle vorm te krijgen, leg je de gel op en draai je je hand eens bovenste onder. Zo valt de gel in een bol. Doe dit nagel per nagel en laat het telkens twee minuten in de lamp drogen.

Als er oneffenheden zijn in je gel, kan je deze vijlen met de nagelvijl of de elektrische vijl. Kuis je nagels nu nog eens af met dissolvant of acetone. Begin nu je gellak erop te leggen en design die je wilt. Laat die ook twee minuten in de lamp. Leg er nog een eindlaag topcoat op, kuis dit af met een cleanser en VOILA! Nails done!

Gelnails inspiration

zo, dit zijn enkele voorbeelden van een naildesign die je gemakkelijk zelf kunt proberen, OEFENEN BAART KUNST! ( YESSSS I did them myself!) Vraag gerust je vriendinnen of kennissen om eventjes een proefkonijn te zijn waar jij op kan oefenen. Geef niet op en kijk hoe jij zelf gelnagels als een PRO doet!

Entrepreneur?

En nu? Studeer je in Gent? Wil je hier je carrière van maken? Wordt een studentondernemer en doe ervaring op om zo je carrière op te doen! Vraag na op je school of je hier ondersteuning voor krijgt en laat je begeleiden. Start nu gelnagels te doen in Gent en verdien bij!

Links apparatuur

Twijfel nu niet te lang en bestel je benodigdheden online!

Nagelriem verwijderaar + bokkenpoot: ps://www.bol.com/be/nl/p/medies-professionele-nagelverzorging-set-nagelknipper-teennagels-nagelriem-knipper-nagelriemknipper-nagelriemverzorging-cuticle-pusher-bokkenpootje-nagelriem-duwer-nagelriem-verwijderaar-cuticle-remover-stainless-steel/9300000021161687/?bltgh=tTm-RdHBHQaAh9Tee6tIPQ.2_30.31.ProductTitle

UV/Led-lamp + staterkit gellish: https://www.meanail.com/nl/6433-sphere-kit-nude.html

Dehydrator (ontvetter): https://www.bol.com/be/nl/p/nail-prep-7-4-ml/9300000032755785/?Referrer=ADVNLGOO002050-G-118541039647-S-1109674112122-9300000032755785&gclid=CjwKCAiA1aiMBhAUEiwACw25MYu7bS72uax05f5lM6bZOrj_Mhj6oM2t3r-c1pdEyCEoqsZvLmx6KhoC0bIQAvD_BwE

Elektrische vijl: https://www.meanail.com/nl/220-elektrische-nagelvijl.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *