Een HR opleiding, jouw sleutel naar een avontuurlijke toekomst?

HR opleiding

Ben jij iemand die passie heeft voor toekomstige medewerkers hun droomjob bezorgen, zorgen voor een perfecte fit in het bedrijf, payroll en nog veel meer? En ben je op zoek naar een leerrijke uitdaging? Dan kan de de HR opleiding Human Resources Management wel eens iets voor jou zijn! Wil je wat meer info hierover? Lees dan zeker verder!

Een waaier aan (keuze)vakken

Dankzij de op maat gemaakte vakken kan je er zeker van zijn dat alles nauw aansluit op het werkleven. De verschillende olods zijn de ideale voorbereiding op een succesvolle toekomst in een brede waaier aan functies. En dat is nog niet alles, dankzij de keuzevakken die je volgt tijdens je traject zorg je ervoor dat je een uniek profiel hebt dat zeker en vast zal opvallen bij het solliciteren. Enkele keuzevakken zijn Coaching in HRM-context, Customer Experience, Digital masters lab, Duits en Chinees. Voor elk wat wils dus! Ook zorgen deze keuzevakken ervoor dat elke student een uniek traject, en een uniek profiel heeft. Hierdoor kan je jezelf nog meer profileren op de arbeidsmarkt om zo jouw droomplekje te bemachtigen!

Werkervaring

Bij de HR opleiding Human Resources Management, keuzerichting in de richting organisatie en management, is er veel aandacht voor werkervaring. In de eerste plaats hebben de docenten al heel wat ervaring in het werkveld. Velen hebben naast het lesgeven ook een job relevant aan je richting, bij een bedrijf of als freelancer. De docenten hechten waarde aan persoonlijkheid en zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen manier de lessen kan meevolgen.
Ook zal je een uitgebreide stage doen in het 3e jaar om kennis te maken met de bedrijfswereld. Tijdens deze stage zal je heel wat relevante werkervaring opdoen.

Gastsprekers

Wie is er nu beter op de hoogte van de hedendaagse trends, dan professionals actief in het werkveld? In de HR opleiding Human Rescources Management komen heel wat professionals langs die allemaal hun blik geven op wat er omgaat in het werkveld de dag van vandaag. Deze professionals zijn actief in alle delen van HR werkveld, en hebben dus allemaal een verschillende visie. Ook hebben ze allemaal een andere expertise en dus ook iets anders om te delen. Hierdoor kan je een breder zicht ontwikkelen over de richting, en jouw toekomst.

De campus

Het merendeel van de lessen zullen doorgaan op campus Kantienberg, de grootste en meest moderne campus van Artevelde! Campus Kantienberg ligt gelegen in de bruisende buurt rond de Overpoort, en op loopafstand van het Citadelpark. Campus Kantienberg is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, en het station Gent Sint-Pieters is ook dichtbij gelegen. Ook daarbuiten zijn er in Gent heel wat (coronaproof) activiteiten voor studenten!

Wat na de HR opleiding?

Uit onderzoek van Artevelde blijkt dat 96% van de afgestudeerden die een HR-gerichte opleiding volgden die een job zochten één jaar na het afstuderen al aan het werk zijn. Je kan er dus zeker van zijn dat je met je diploma ORM een gewild profiel bent op de arbeidsmarkt.

Deze opleiding kan ook jouw sleutel naar een avontuurlijke toekomst zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *