Op zoek naar een kot met 2 slaapkamers in Gent?

Wil je studeren in Gent, maar zie je er tegenop om telkens op en af te gaan? Zoek dan samen met Stad Gent naar het ideale kot. We helpen je samen aan de hand van verschillende websites en keuzes op zoek naar je meest onvergetelijke ervaring op kot in Gent.

Samen met Artevelde Hogeschool gaan we op zoek naar jou ideale kot! We horen heel vaak dat onze studenten zich vaak afwezig melden in de les wegens vervoersproblemen of reistijd. Daar willen wij verandering in brengen door koten aan te bieden in Gent met 2 slaapkamers die de huurprijs betaalbaar maken door te splitten.

Uit eigen ervaring is het helaas niet makkelijk om een kot te vinden die betaalbaar is in centrum Gent. Daarom enkele belangrijke tips:

  • Begin op tijd met zoeken naar een kot
  • Bezoek de koten en vergelijk ze
  • Lees het contract deftig na
  • Het kot moet een kotlabel hebben
  • Durf te onderhandelen

Handige links:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *